Laituri kaikkiin tarpeisiin – laajin valikoima ja paras asiantuntemus

Laakson Laiturit on ollut merkittävimpiä laiturien valmistajia suomessa jo 34 v ajan. Valmistamme ja asennamme laiturit koko suomen alueelle niin mökkirantaan, uimarannoille kuin venesatamiin. Valikoimaamme kuuluvat huvilalaiturit, satamalaiturit, ponttonisillat, kelluvat ravintolaterassit ja laiturivarusteet. Laakson Laitureiden kotipaikkana toimii Sastamala Pirkanmaalla, laiturimyymälä sijaitsee Etelä-Savossa Puumalassa. Pyydä tarjous uudesta laituristasi – voit myös tilata ilmaisen laituripaikkakatselmuksen rantaasi. Tavoitat meidät numerosta 03 514 1680 tai sähköpostitse osoitteesta

Yhteydenottopyyntö

Laiturin suunnittelu

Jokainen laituripaikka on erilainen ja käyttötarkoituksesta riippuu, mitä ominaisuuksia laiturilta vaaditaan. Olosuhdekartoituksella ja laituripaikkakatselmuksella selvitämme rannan olosuhteet ja kaikki muut tarvittavat lähtötiedot, joilla on merkitystä laiturin valintaan. Katselmuksen jälkeen suunnittelemme yhdessä, mitä ominaisuuksia toivot laituriltasi ja mitä tarpeita sinulla on laituria kohtaan.

President Standard-1.png

Tarjous laiturista

Laituripaikkakatselmuksella saatujen tietojen pohjalta teemme suunnitelmat laiturin toteutuksesta ja lähetämme sinulle tarjouksen laiturista, joka parhaiten soveltuu tarpeisiisi.

tablet.png

Laiturin asennus

Ammattitaitoiset ja kokeneet asiantuntijamme asentavat halutessasi räätälöidyn tai perusmallistosta valitsemasi laiturin paikoileen avaimet käteen -periaatteella.

Laiturin asennus.png

Laiturimme

Huvilalaiturit, venelaiturit, satamalaiturit, uimalat ja laitureiden lisävarusteet – valikoimastamme löydät laiturit ja laituritarvikkeet erilaisiin tarpeisiin.

 • President

  Näyttävät ja vakaat President-laiturit tuovat ylellisyyttä rantaan. Laitureissa on vakiona tyylikäs sivuverhous.

  Lue lisää
 • Susanna

  Susanna -laiturimallistoon kuuluu eri kokoisia ja eri mallisia laitureita. Laiturin leveys ja kansikorkeus vaihtelee mallista riippuen

  Lue lisää
 • Harbour

  Laiturimallisto on mm. venesatamien, kelluvien terassien ja kelluvien siltojen rakentamiseen tarkoitettu laiturimallisto.

  Lue lisää
 • MyPort

  MyPort -malliston laitureita käytetään venesatamien ja uimaloiden rakentamiseen sekä myös huvilalaitureina.

  Lue lisää
 • Japi

  Japi-laituri on kevyt ja kätevä uintilaituri, joka soveltuu suojaisiin rantoihin. Laituripaketti sisältää laiturin ja kulkusillan.

  Lue lisää
 • Outrigger

  Outrigger -mallisto on pienvenesataman laituriksi suunniteltu edistyksellinen laiturimallisto.

  Lue lisää
 • Susanna BlueWhite

  Susanna BlueWhite -malliston laituri sopii niin uinti- ja oleskelulaituriksi kuin pienehköjen veneiden kiinnitykseen.

  Lue lisää