Badstegar

En säker och hållbar badstege fulländar din brygga. Stegens lutning och och de breda stegpinnarna av trä garanterar en lätt och säker klättring ned i och upp ur vattnet. I vårt produktsortiment innehåller badstegen SL-140, SL-240 och Susanna-badstege.

SL-140 uimaporras.png

Bryggorna kna utrustas på olika sätt, en badstege är oftast det första valet. I vårt produktsortiment innehåller badstegen SL-140, SL-240 och Susanna-badstege.

SL-140 OCH SL-240 badstegar

Badstegen SL-140 och SL-240 är utvecklade för krävande användning. Stegar har dubbel stomme och dess lutning, de breda stegpinnarna av trä samt det höga räcket garanterar en lätt och säker klättring ned i och upp ur vattnet. Tillverkningsmaterialet är polerat rostfritt stål och stegpinnarna är beklädda med tryckimpregnerad, hyvlad tall. Badstegen SL-140 har fem steg och från bryggans däck till det nedersta trappsteget är det ca. 135 cm. SL-240 har åtta steg och från bryggans däck till det nedersta steget är det ca. 235 cm.

Susanna -badstege

Susanna badstegen är tillverkad av varmförzinkat stål och stegen är täckta med tryckimpregnerad hyvlad tall. Stegens lutning, de breda stegpinnarna samt det höga räcket garanterar en lätt och säker klättring ned i och upp ur vattnet. Badstegen har fyra steg och från bryggans däck till det nedersta steget är det ca. 120 cm.

Snabbfästen till badstegen

Till badstegarna finns en serie snabbfästen som tilläggsutrustning. Badstegarna kan lätt fästas och tas loss t.ex. inför vintern med hjälp av snabbfästerna.

Teknisk information

Teknisk information om badstegarna SL-140 och Susanna finns på produktbladen nedan.