Uimaportaat

Turvallinen ja kestävä uimaporras kruunaa laiturin. Portaan riittävä vinous ja puiset leveät askelmat takaavat helpon laskeutumisen veteen ja nousun takaisin laiturille.

SL-140 uimaporras.png

Laiturit voidaan varustella eri tavoin, uimaporras on yleensä ensimmäinen valinta. Tuotevalikoimassamme on SL-140-uimaporras ja pitkät SL-240-uimaportaat sekä Susanna porras.

SL-140 ja SL 240 uimaporras

SL-140 ja SL-240 uimaportaat on kehitetty vaativaan käyttöön. Tuplarunkoisen portaan vinous, leveät puiset askelmat sekä riittävän korkea kaide takaavat helpon ja turvallisen laskeutumisen laiturilta veteen sekä nousun takaisin laiturille. Uimaportaan runko on ruostumatonta terästä ja askelmat on päällystetty painekyllästetyllä männyllä. SL-140 uimaportaassa on 5 askelmaa ja laiturin kannesta alimmalle rappuselle on n. 135 cm. SL-240 uimaportaassa on 8 askelmaa ja laiturin kannesta alimmalle rappuselle on n. 235 cm. 

Susanna-uimaporras

Susanna uimaporras on valmistettu kuumasinkitystä teräksestä. Portaan askelmat on verhoiltu painekyllästetyllä höylätyllä männyllä. Susanna uimaportaassa on 4 askelmaa ja laiturin kannesta alimmalle rappuselle on n. 120 cm.

 

>> Uimaportaiden tekniset tiedot löytyvät alla olevista tuotekorteista.